Ny receptionsbygning

Psykiatrisk center Ballerup
Status
Opført
År
2019
Lokation
Psykiatrisk Center Ballerup
Kunde
Region Hovedstaden
Arkitekter
AG5

AG5 har stået for opførelsen af en ny ankomstbygning for ambulant behandling i Psykiatrisk center Ballerup. Bygningen træder frem som en pergolastruktur i stål der omrammer en let facade. En sammensætning af glaspartier og aluminiumspartier giver bygningen en gennemlyst reception med visuel kontakt til grønne arealer på begge sider.

Receptionsskranken er designet som en integreret del af bygningen der giver lommer i venteområdet og en ubesværet passage. Det keramisk printede mønsteret der giver glaspartierne delvis afskærmning, kaster et skyggespil på gulvet i løbet af dagen og de skiftende årstider. Loft og skranke er klædt i birketræslameller som giver en varm, taktil og lys oplevelse for patienter og ansatte.